Mobilstrålning och barnhjärnor

Tänk på farorna med mobiltelefonerna, WiFi, trådlösa telefoner, kinect-teknik med mera innan det är för sent!

Det pågår enormt mänskligt experiment där det faktiskt bara har gått en 10-15 år sedan mobiltelefoner blev var mans egendom och det tar oftast en 20 år eller mer för cancer att utvecklas. I värsta fall uppdagas en katastrof inom ett eller ett par årtionden från och med nu.

Det som är allra jobbigast att tänka på är att barnen av idag generellt får sin första mobil när de är 8 år gamla och hela deras tillvaro på dagis, i skolor och i hemmen genomsyras totalt av den trådlösa tekniken.

Dessutom är all forskning på hur strålningen från en mobil påverkar en människas hjärna när man talar utan handsfree gjord på testdockor med samma storlek, proportioner och egenskaper som amerikanska militärer. Karakteristiskt för amerikanska militärer är, förutom att de är vuxna, att de generellt sett är män och dessutom större och starkare än snittbefolkningen. Mobilers strålning ligger nästan alltid exakt på eller precis under vad som är tillåtet enligt testerna på dessa testdockor och då kan man rätt lätt föreställa sig vad denna strålning ställer till med i ett 8-årigt barns hjärna då strålningen på ett litet huvud med tunnare skallben tränger in mycket längre och sålunda når större delar av hjärnan med en mycket större styrka.

Utöver den direkta stråleffekten på hjärnan när man talar i mobilen så påverkar den elektromagnetiska strålningen från trådlös teknik på många andra sätt. Bland annat så gör elektromagnetisk strålning om man utsätts för det på natten så att hjärnan tror att det är dagsljus fast än det egentligen är mörkt i rummet, vilket gör att melatoninproduktionen hämmas eller helt stängs av. Melatonin är den starkaste naturliga antioxidanten och ett sätt trådlös teknik tros skapa cancer är att den minskar melatoninproduktionen på natten.

Så, gå nu genast och ta mobilen från dina barn (som minst bör du i alla fall ge dina barn en handsfree), ordna en handsfree till dig själv, stäng sedan av all trådlös teknik hemma och koppla istället apparaterna med sladdar (precis som förr, det fungerar lika bra), stäng av mobilen medan du är hemma (eftersom många mobiler inte går att stänga av ordentligt så är det viktigt att man skaffar en mobil som går att stänga av), prata med dina grannar om ni bor i flerfamiljshus (strålningen går rakt igenom väggarna, speciellt gäller det kinect-tekniken) och, slutligen, på måndag är det sedan dags att bli arg på era barns dagis och skolors rektorer och de politiker som är ansvariga eftersom de skadar era barn med de trådlösa system som de nyligen har installerat!

En viktig sak att komma ihåg är att när man använder mobiltelefoner och många andra trådlösa prylar i bilar så förstärker de ofta sin effekt för att kunna ha bra kontakt med mobilmasterna. Detta beror på att bilen fungerar lite som en faradaybur som avskärmar strålning. Därför ska man vara extra noga med att undvika att använda apparater som avger elektromagnetisk strålning i bilar, utrymmen eller byggnader som avskärmar strålningen.

Har du inte sett den än bör du också se dokumentären ”Resonance – Beings of Frequency” på youtube-länken här nedanför. Där kan du lära dig nästan allt som är värt att veta om hur strålning påverkar oss.

Trailer:

Hela filmen:

En reaktion på “Mobilstrålning och barnhjärnor

  1. Pingback: Strålning från trådlös teknik är skadligt! | Tobias Lindberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>