Överbefolkningsbluffen

Att jorden står inför en hotande överbefolkningskatastrof är en bluff.

Världen producerar redan idag mat för ungefär 12 miljarder människor. Det är framför allt för att alla människor inte har råd att köpa maten som den inte fördelas till alla.

All forskning idag visar att jordens befolkning kommer att fortsätta att öka fram till 2060-2070 på grund av ökande medellivslängd varpå den kommer att börja minska på grund av de redan idag för låga födseltalen.

Överbefolkningshotet är påhittat och används precis som bluffen om växthuseffekten och klimatförändringarna för att driva igenom en globaliseringen och centralisering av makten, för att på sikt skapa en värld som styrs av en världsregering som kan ledas av en relativt liten grupp av väldigt mäktiga människor.

Faktum är att världen inom några årtionden kommer att börja få svåra problem på grund av en minskad befolkningstillväxt och en förändring av samhällenas åldersstruktur med en allt äldre befolkning. Detta har redan startat i de utvecklade delarna av världen och kommer med tiden drabba hela världen med katastrofala konsekvenser.

Vi har stora miljöproblem som vi står inför, men de är inte överbefolkning, växthuseffekt eller energikris.

De verkliga miljöproblemen är främst förgiftning av vår miljö med kemikalier och strålning, utarmning av jorden och förstörande av hav och skogar genom felaktigt brukande och utdöendet av växt- och djurarter.

Problemet är alltså inte att vi är för många människor på vår jord, utan att vi brukar den fel.

Källor

http://www.spiegel.de/international/world/the-great-contraction-experts-predict-global-population-will-plateau-a-795479.html

http://m.sim.sagepub.com/content/89/2/192.abstract

http://m.pop.org/content/facts-of-global-depopulation-1518

http://www.examiner.com/list/will-world-population-decrease-to-6-2-billion-by-2050

4 reaktion på “Överbefolkningsbluffen

  1. Pingback: Dolt abortmedel i vaccin | Tobias Lindberg

  2. Pingback: Kött är bra för hälsan | Tobias Lindberg

  3. Pingback: Tobias Lindberg

  4. Pingback: GMO-förespråkare med andras intressen för ögonen än folkets | Tobias Lindberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>